Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Po dvaadvacáté. Pohár prezidenta opět hostily Chbany, skvělé psí čumáky nezastavil ani déšť

Záchranná brigáda kynologů Ústeckého kraje opět uspořádala prestižní výběrový závod na MČR. Dvaadvacátý ročník Poháru prezidenta SZBK ČR – Memoriálu Ms. Vladimíra Kuchty opanovala Bára Andělová s fenkou .Niki z Lantíkova, odměnou jí byla nejen výhra, ale také splněná nejtěžší sutinová zkouška národního zkušebního řádu.


Po dvaadvacáté. Pohár prezidenta opět hostily Chbany, skvělé psí čumáky nezastavil ani déšť
Autor: 0 | Datum: 10.7.2024 - 00:00 | Zhlédnuto: 54x

Devět závodníků změřilo síly na sutinovém trenažeru ve Chbanech, který díky počínající přestavbě nabídl rozhodčím nové možnosti. Práci všem ztěžoval vytrvalý déšť, výborné psí záchranáře ale nezastavil. Opět prokázali, že mají čumáky skvělé. Všech pět hledaných subjektů a zkoušku ZZP3 splnily dva týmy, i ostatní záchranáři ale ukázali výbornou práci.

Rozhodčí Lucie Dlouhá a Michal Svoboda postavili terény s důrazem na samostatnost psů a jejich ovladatelnost, dva terény všechny pořádně prověřily.

Výhru brala Bára Andělová s Niki z Lantíkova, stříbro Eva Klemšová s fenou Bria Hradní sklep a bronz Eliška Janovská se špringeršpanělem Allons-y Cooper Buxusson.

Z našich želízek byla pátá Zuzka Zeisková s berňákem Bel Ami Gandy Suisse Perle a osmá Jarka Machulková s fenou Brigite born in Aknel Top.


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články